Hem Produkter Nyheter Kampanjer Kataloger Kontakt

Underhåll

Nu erbjuder vi även polering av konor till verktygshållare samt att vi har införskaffat en maskintvätt. Den senare finns även möjlighet att hyra om ni vill göra jobbet själva. Maskinen är utrustad med värmeaggregat och värmer vattnet (maskinens kylvätska, inget extra tvättmedel) upp till 95°C som effektivt löser upp fettinlagringar och i kombination med ett mycket effektivt munstycke gör det snabbt och enkelt att tvätta rent maskiner exempelvis inför service.

Se demo film>>

När det gäller livslängd och precision på verktygen är en viktig punkt att eliminera rundgångsfel. Polering av konor tar bort rost/avlagringar och upprätthåller rundgångsnoggrannheten. Pris 70kr/hållare.

Finns även utrustning för att slipa huvudspindeln (se Spindle-Fix nedan) om man vill vara på den säkra sidan. Kontakta oss gärna för mer information.

Verktygsrenovering

Verktygsrenovering_Iso_Tool_2012.pngRenovera havererade verktyg till nyskick. Vi kan renovera Era vändskärs-verktyg och maskindelar till mycket fördelaktiga priser, speciellt om det rör sig om specialverktyg. Total reno-vering av vändskärsverktyg är möjlig även när endast 10% av skärläget återstår. Även komplicerade maskin-detaljer som revolvrar, verktygsväxlare etc.

SPINDLE-FIX

Spindle-fix-framsida.jpgVerktyg för slipning av maskinspindelkonan. Enkelt att utföra själv och förbättrar maskinens prestanda samt ökar verktygens livslängd!
 

NES - Gängreparationsverktyg

NSEA_104_lite.pngSmart verktyg för att friska upp skadade gängor. Med ett verktyg som passar alla stigningar blir det ett mycket ekonomiskt alternativ till  gängtappar respektive gängsnitt där man är låst till en typ av gänga. Finns  i både utvändigt och in-vändigt utförande. Levereras med enormt slitstarka skär med 60° flankvinkel som enkelt kan bytas till 55°.

Invändigt

Utvändigt

NES.png

Adobe reader

För att läsa pdf-filer behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerat på din maskin. Har du inte det hittar du den här

get_adobe_reader.png

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss