Hem Produkter Nyheter Kampanjer Kataloger Kontakt

Hangsterfer´s Laboratories Inc. USA

Hangsterfers.png

Hangsterfer s Laboratories, Inc. har specialiserat sig på forskning, utveckling och tillverkning av ett fullständigt sortiment av REACH kompatibla smörjmedel för metallbearbetning. Detta inkluderar emulgerbara oljor, semi-syntetisk, syntetisk, skäroljor,  EDM vätska (sänkgnistvätska) och smörjmedel för maskiner. Förbättra din ytkvalitet och verktygslivslängd vid bearbetning, slipning och formning av aluminium, krom, nickel, rostfritt stål, titan och deras legeringar. Alla produkter tillverkas i en ISO-godkänd 9001 anläggning.

Företaget grundades 1937 och är nu inne på sin tredje generation av ledarskap och budskapet är fortfarande tydligt: "Att utveckla världens mest effektiva smörjmedel för metallbearbetning.

Våra produkter kommer att överträffa dina förväntningar utan kompromisser för hälsa, säkerhet eller miljöhänsyn.

Crystal Brite EDM - giftfri gnistvätska

Några av fördelarna:

 • Gnistvätska för gnistning med elektroder
 • För både grov- och fingnistning
 • Kristallklar, luktfri
 • Ej brandfarlig
 • Reducerar efterbearbetning
 • Förbättrar filtrering
 • Minskar urkolning, kolrester och slagg
 • Giftfri
 • Inga mer vita händer, ej hudirriterande
 • Inte cancerogen
 • Ökar gnisthastigheten

Den speciella formeln för Crystal Brite EDM har bevisats framgångsrik vid gnistning med både låg och hög ampere. Den unika blandningen av ultra-rena råvaror med den senaste teknologin ger en kristallklar vätska med högt oxidationsmotstånd och extremt låg viskositet. Resultatet av detta är stabilitet vid hög ampere samt vid snabbspolning vid finbearbetning med snäva toleranser.

Crystal Brite  EDM har idag den lägsta viskositeten av alla gnistvätskor på marknaden. Kombinationen av den låga gravitationen ger snabbare samt  mer effektiv spolning och filtrering. Resultatet blir ökad avverkning med så mycket som 30%. Filtreringen förbättras avsevärt då Crystal Brite EDM genererar avsevärt mindre urkolning och slagg. Alla filter varar längre och ytorna på detaljerna blir bättre då rester och slagg inte återvänder för att komma emellan elektroden och detaljen.

Andra fördelar är att Crystal Brite EDM är extremt säker och operatörsvänlig. Vätskan är luktfri och innehåller inga lösningsbaserade kolväten. Detta hjälper och förhindrar "vita händer" och andra hudirritationer som är associerade med lösningsmedel och reducerar exponeringen av oljedimma samt ångor.

 

>>Produktinformation

Gejderolja -Way Oil 2

Kylmedelkompatibel gejderolja utan negativa effekter på skärvätskan så som missfärgning, lukt och "skinn". Den unika sammansättningen tillåter oljan stanna kvar på glidytan i ett vätskelikt tillstånd samtidigt som den stöter ifrån skärvätska, vilket förbättrar smörjning och förhindrar korrosion.

Skäremulsion - S500 CF

Standard skärvätska av emulsionstyp för allmän bearbetning som avsevärt minskar slitaget på verktygen. Utomordentlig för aluminiumlegeringar. Klorfri.

>> Produktinformation

 
Gängolja - Super All Tap

Super All Tap är erkänd som den ultimata gängoljan som i verkligheten är helt fri från olja. Vattenhaltig gör att den är lätt att tvätta bort efter bearbetning. Helt fri från giftiga klorparaffiner.

Skäremulsion Semi-syntet - S787

Nästa generation av semi-syntetisk teknik. Designad med miljön i bearbetningslokalen i åtanke är det en idealisk multi-purpose vätska som ger enastående resultat både vad gäller bearbetningsegenskaperna, 

speciellt i rostfritt, titan, inconel och andra super-legeringar, samt miljön.

>> Produktinformation

Skäremulsion - S555

Skärvätska av emulsionstyp speciellt utvecklad för material som är benägna att angripas av vatten och svavel, som ex.vis aluminium, koppar, kopparlegeringar (inkl. mässing) och magnesium. Tillsatsernas naturliga smörjegenskaper ger även utmärkta resultat i rostfritt stål, nickellegeringar, höghaltiga kolstål och titan. Klorfri.

>> Produktinformation

Adobe reader

För att läsa pdf-filer behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerat på din maskin. Har du inte det hittar du den här

get_adobe_reader.png

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss